На Топольній збудуть 5 житлових багатоповерхівок, школу та садочок

54754

Виконавчий комітет Львівської міської ради поголив будівництво на вул. Топольній п'яти  багатоквартирних житлових будинків з початковою школою та дитячим садочком, передає кореспондент Дивись.info.

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив будівництво на вул. Топольній п'яти  багатоквартирних житлових будинків з початковою школою та дитячим садочком, передає кореспондент Дивись.info.

Зокрема виконком погодив ТзОВ «Науково-технічний центр міжгалузевих програм» містобудівні умови та обмеження на будівництво п'яти багатоквартирних житлових будинків на вул. Топольній, 4 з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення та трансформаторною підстанцією.

Комплекс багатоповерхівок зведуть на земельній ділянці площею 0,8742 га, яка є комунальною власністю і яка призначена для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури. Категорія земель – землі житлової та громадської забудови, а вид використання – для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з розміщенням торгово-офісних приміщень.

Функціональне призначення земельної ділянки – зона Ж-4 – зона багатоповерхової житлової забудови відповідно до детального плану території житлового району «Голоско» у Львові.

Гранична висота усіх будинків  - 30,80 метрів Максимальний відсоток забудови – 35%.

При цьому передбачено, що у житловому кварталі буде дитячий садок площею 400 кв.м, який буде передано у комунальну власність. Аналогічну площу відведено під початкову школу.

Інтереси забудовникам під час засідання виконкому представляв депутат ЛМР Григорій Козловський. Він пояснив, що власником ТзОВ «Науково-технічний центр міжгалузевих програм» є компанія ТзОВ «Авалон Інкомпані» (Львів). Як неодноразово декларував депутат, він є співвласником цієї компанії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: