Роботу сміттєперевантажувальної станції на Північній продовжили ще на місяць

DSC08427

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив продовження ТОВ «АВЕ Львів» терміну користування перевантажувальною станцією на вул. Північній на 30 днів, передає кореспондент Дивись.info.

«11 квітня ТОВ «АВЕ Львів» ліквідувало все накопичення відходів, що назбиралося на перевантажувальній станції. Зараз перевантаження здійснюється за принципом «з коліс на колеса», — розповів в.о. директора департаменту з питань поводження з відходами ЛМР Сергій Сало.

Компанія просила продовжити термін на 60 днів, втім члени виконкому вирішили скоротити його до 30, щоб мати змогу частіше контролювати роботу перевізника. Крім цього, міський голова Львова Андрій Садовий запропонував «АВЕ Львів» облаштувати перевантажувальні станції у районах області, звідки компанія також вивозить сміття.

«А чому б не облаштувати локальні перевантажувальні станції у тих містах, з яких ви ще вивозите сміття, і в такий спосіб зняти проблему? Адже ця ситуація триває вже впродовж 2−3 років. Це не чесно. Тим більше, що на території, на якій ви здійснюєте перевантаження, має бути ІІ черга індустріального парку. Тому нам треба цю перевантажувальну станцію звідси забирати. Єдиний варіант, щоб ці міста, з яких ви вивозите сміття, дозволили на їхніх територіях розмістити перевантажувальні станції. Тому необхідно пропрацювати з тими населеними пунктами. Думаю, якщо зніметься тиск, то вивіз сміття ввійде в нормальне русло», — заявив Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: