У Львові засудили крадія камер відеоспостереження

t_1_sposterezhenya_1526478211
Фото: Район Луцьк

Про це йдеться на сайті прокуратури Львівської області.

З лютого до травня минулого року 45-річний мешканець м. Львів-Винників вчинив близько 10 крадіжок. Відтак, Львівська місцева прокуратура №1 підтримала обвинувачення у суді щодо скоєння злочинів, передбачених  ч.1 ст. 125, ч.ч.1,2 ст.185 КК України (крадіжки, в тому числі вчинені повторно та нанесення умисних легких тілесних ушкоджень).

За допомогою заздалегідь заготовленої палиці з мотузкою чоловік зривав із приміщень державних та комунальних установ камери відеоспостереження. Таким чином правопорушник завдав потерпілим збитків на загальну суму близько 10 тис грн.

Окрім цього, у одному із будинків у Львові, обвинувачений викрав дверну ручку вартістю 700 грн, а після того, як був викритий сусідкою, завдав їй тілесних ушкоджень. Відтак, вироком Личаківського районного суду Львова фігуранта визнано винним та обрано покарання у виді обмеження волі.

Однак, враховуючи те, що чоловік вперше притягається до кримінальної відповідальності та щиро розкаявся, його звільнено від кримінальної відповідальності з випробуванням 1 рік. Зазначимо, що декілька відеокамер обвинувачений повернув потерпілим, а щодо ще декількох – заявлено цивільні позови.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: