У Львові збиратимуть підписи, щоб замінити малі автобуси, що курсують на Знесіння, на великі

57178317_1682625345214936_1952824249697697792_n

У рамках фестивалю Zero Waste Fest 2019, який відбудеться завтра, 20 квітня, з 12:00-18:00, за адресою Старознесенська, 24, громадська організація «За якісний транспорт» збиратиме підписи щодо покращення транспортного сполучення мікрорайону Знесіння, Підзамче тощо.

Про це інформують у ГО «За якісний транспорт».

«Члени нашої організації неодноразово звертались до міської ради Львова щодо покращення сполучення в цьому мікрорайоні, але, на жаль, отримали відмову в заміні малих автобусів на великі комфортні автобуси на комунальному маршруті №20. Зараз нас підтримують депутати, тому ми вважаємо, що спільними зусиллями із громадою мікрорайону і депутатами ми зможемо добитись покращення життя в цьому мікрорайоні, а саме: відновлення курсування автобусного маршруту №35, який вже не курсує декілька років, заміни малих автобусів на великі на маршруті №20, коригування нічних автобусних маршрутів, щоб захопити мікрорайон Підзамче, щоб оживити станцію Підзамче.

Глобально плануємо звернутись із листом до керівника Львівської залізниці щодо зупинки всіх поїздів на станції Підзамче, також в організації вбачають загрозу не впровадження е-квитка, тому плануємо збір підписів щодо створення паперового місячного проїзного документа на маршрутах ЛКП «Львівелектротранс» і ЛКП «АПП-1», – зазначив засновник ГО «МІКЦ «За якісний транспорт», Святослав Товстига.

В організації закликають мешканців не стояти осторонь і прийти на збір підписів заради покращення сполучення в мікрорайоні Знесіння, Підзамче.

Як зазначають в організації, це не остатня зустріч із громадою, наступні планують в мікрорайонах Рясне, Сихів (Іскра, Трильовського, Скрипника), Тракт Глиняний, Личаківська, Пасічна, Новий Львів.

Також запрошуємо волонтерів для збору підписів, звернень. Охочі можуть зголоситись, написавши на електронну скриньку: [email protected], або зателефонувавши за номером:0673089781 до керівника громадської організації Пасічного Романа.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: