В Одесі нардепа Найєма облили нечистотами (відео)

208738

19 квітня в Одесі народного депутата Мустафу Найєма облили нечистотами через конфлікт навколо Літнього театру.

Про це повідомляє «Думська».

Відзначається, що Найєм прибув до Одеси, щоб підтримати активістів, які виступають проти забудови Літнього театру.

На вході в театр йому на голову вилили відро нечистот.

Крім того, скандальний акціоніст Стас Домбровський, який працює на 1 міському Радіо Володимира Галантерніка, якого ЗМІ називають бізнес-партнером одеського мера і тіньовим «господарем Одеси», кинув в депутата фалоімітатор і нецензурно висловлювався на його адресу.

Сам Найєм після інциденту заявив, що вважає подію частиною боротьби за активи.

«Ми розуміємо, що все навколо активів, конкретних територій, конкретних забудов. Дуже багато разів писали, що Одесу давно купили і Одесою керують не ті люди, які формально представлені. Сподіваємося, що після виборів вся ця історія зміниться, сподіваємося, що одесити знайдуть можливість і змінять Труханова», - сказав Найєм.

«Прикро, що одесити втрачають своє місто, головні точки Одеси. Це давно продано, передано в користування, там йдуть будівництва», - додав депутат.

Він також нагадаємо, що в Одесі протягом 5 років «системно виштовхується все, що чинить опір, починаючи від громадянського суспільства, активістів, громадських організацій».

«Ви бачите, як людей б'ють, як у людей стріляють. Ми цього просто так не залишимо, ми будемо захищати людей, звертатися в правоохоронні органи, будемо створювати групу в парламенті», - сказав Найєм.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: