У поліції повідомили подробиці ДТП на Львівщині, у якій загинули троє людей

57536300_2201748579878755_8600035805324378112_n
Фото з Fb Ігоря Зінкевича.

Дорожньо-транспортна пригода сталась 20 квітня, близько 20.20, на автодорозі Червоноград-Сокаль у Сокальському районі.

Про це повідомили в ГУ НП у Львівській області.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Шкода Октавія», 31-річний мешканець Червонограда, скоїв зіткнення із запаркованим на узбіччі автомобілем «Форд».

Внаслідок зіткнення водій «Шкоди» та двоє його пасажирів, обидва мешканці Сокаля, загинули на місці події. Водій та пасажир «Форда», мешканки одного з сіл Сокальського району, отримали тілесні ушкодження.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження.

Натомість співробітник ГУ НП у Львівській області Ігор Зінкевич на своїй сторінці у Фейсбуку написав: «Внаслідок зіткнення «Шкоди Октавії» та «Фольксваген Шаран» загинуло троє людей. Ще двоє – в лікарні. Одна жінка-пасажир «Шарана» залишилась цілою – вона саме вийшла із припаркованого на узбіччі авто, аби нарвати лози до завтрашнього свята. В машині залишився водій та 16-річна пасажирка».

Пожежно-рятувальним відділенням за допомогою гідравлічних ножиць, лебідки проводились роботи по деблокуванню загиблих.

Виїжджали: 1 пожежно-рятувальне відділення 33 ДПРЧ м.Червоноград ( АЦ, 5 чол.), 1 пожежно-рятувальне відділення 22 ДПРЧ м. Сокаль ( АЦ, 3 чол.), ОГ Сокальського РС.

Голос Сокальщини повідомляє, що внаслідок ДТП загинули пасажири автомобіля «Шкода Октавія» 1995 року народження, 1995 року народження, водій 1989 року народження та травмовано водія автомобіля «Форд Гелексі» 1993 року народження та пасажира 2003 року народження, яких із травмами різного ступеня важкості госпіталізовано в ЦМЛ м. Червонограда.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: