В аеропорту Сінгапуру з'явився найбільший в світі критий водоспад (фото, відео)

630_360_1555939914-378

Пасажири в сінгапурському аеропорту «Чангі» відтепер можуть помилуватися найбільшим критим водоспадом на планеті.

17 квітня тут відкрився ТРЦ Jewel, частиною якого і є грандіозний 40-метровий водоспад Rain Vortex, повідомляє The Telegraph.

Тут також розмістилися багаторівневий парк, магазини, ресторани та капсульний готель Yotel на 130 номерів. Крім того, для пасажирів буде доступний новий сервіс зберігання багажу, стійки та кіоски для ранньої реєстрації.

Комплекс - це десятиповерхова будвля загальною площею 137 тисяч квадратних метрів, більшу частину якої займає багаторівневий парк з пішими маршрутами та ігровим майданчиком. Потрапити до нього можна з першого, другого та третього терміналів аеропорту.

Водоспад розташовано посеред критого парку Shiseido Forest Valley. З 10 червня в парку можна буде не лише помилуватися «дощовим вихором», але й розважитися на атракціонах. Наприклад, Sky Nets - прогулянка сітчастою підлогою на висоті 25 метрів, дзеркальний та звичайний лабіринти, гірки.

Будівництво Jewel коштувало понад 1,2 млрд доларів. Торгово-розважальний центр звели на місці старої парковки.

«Jewel стане місцем, де Сінгапур зустрічається зі світом, а світ - з Сінгапуром. Парк, що квітне, різноманітні магазини та ресторани сподобаються найвибагливішим мандрівникам, навіть якщо вони опиняться в "Чангі" під час короткої пересадки», - сказала директор Jewel Changi Airport Devt Хунг Джин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: