Сьогодні у Новояворівську проведуть урочистості з нагоди десятиріччя Льодової Арени

ЛА

Сьогодні, 23 квітня, у місті Новояворівськ проведуть урочистості з нагоди Десятиріччя Льодової Арени - першої й наразі єдиної критої льодової арени у Львівській області.

Сьогодні, 23 квітня, у місті Новояворівськ проведуть урочистості з нагоди десятиріччя Льодової Арени - першої й наразі єдиної критої льодової арени у Львівській області.

Про це повідомляють у прес-службі НОК України у Львівській області.

Відтак, відомо, що також сьогодні відбудеться вшанування команд хокейного клубу «Галицькі леви» за підсумками хокейного сезону 2018-2019 рр. «Галицькі леви» у 2018/19 рр. стали чемпіонами України в U-15 і чемпіонами міжнародної Карпатської молодіжної хокейної ліги U-19, а четверо гравців клубу представляли збірну України на чемпіонаті світу U-18.

Додамо, що захід відбудеться на вулиці Шевченка 5 о 16 год.

Нагадаємо, що Льодова арена у Новояворівську — це найсучасніший льодовий майданчик Львівської області, який відкрили у 2009 році. Комплекс обладнаний трибунами на 600 місць. В склад комплексу входять також кав'ярня, фітнес зал та магазин споряджень зимових видів спорту. Функціонують там спеціальні кімнати для перевзування та перевдягання а також гардероб.

На Льодовій арені діють спортивні секції з хокею та фігурного катання, а також часто відбуваються хокейні матчі та турніри. Льодовий палац є також домашньою ареною хокейного клубу «Леви», а також «Явір» та ХК «Червоноград».

Читайте також: Львівські каратисти завоювали золото та срібло міжнародної прем’єр-ліги

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: