Зона ООС: від початку доби було 10 обстрілів

58378497_577238106102143_6234304850172051456_n

Від початку доби ворог 10 разів порушив режим припинення вогню, з них шість разів – із застосуванням заборонених Мінськими угодами 120 та 82 мм мінометів.

Про це повідомили у прес-центрі ООС.

Збройні формування Російської Федерації також вели вогонь по позиціях наших підрозділів з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» противник чотири рази обстріляв позиції наших підрозділів: з мінометів калібру 120 мм – біля населеного пункту Миколаївка; з автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї – біля міста Авдіївка; двічі з великокаліберних кулеметів – поблизу населених пунктів Новоградівка та Водяне.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» противник шість разів обстріляв позиції Об'єднаних сил: тричі з мінометів калібру 120 мм – біля населених пунктів Троїцьке та Новозванівка; двічі з мінометів калібру 82 мм та стрілецької зброї – в районі населених пунктів Попасна і Шуми; з автоматичних станкових гранатометів – поблизу населеного пункту Луганське.

Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає. На ворожі провокації підрозділи Об'єднаних сил дали адекватну відповідь. Втрати противника уточнюються.

Ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишається контрольованою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: