Депутат Козловський отримав земельну ділянку у центрі міста, у планах ще три

IMG_9010

Депутати Львівської міської ради погодили надання у постійне користування ОСББ «Свободи 11» земельної ділянки на вул. Дорошенка, 2, передає кореспондент Дивись.info.

Йдеться про земельну ділянку площею 0,0995 га на вул. Дорошенка, 2 (в тому числі 0,0102 га у межах червоних ліній без права капітального будівництва та посадки багаторічних насаджень). Ділянка призначена для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку, категорія – землі житлової та громадської забудови. Зараз там знаходиться занедбаний будинок, який перебуває на балансі ОСББ «Свободи 11».

Іншою ухвалою депутати дозволили цьому ж ОСББ виготовити проекти землеустрою, для відведення земельних ділянок на вул. Дорошенка, 37 (площа – 0,0542 га), вул. Січових Стрільців, 2 (площа – 0,1382 га) і на вул. Шевській, 10 (площа – 0,0223 га).

Ділянки належать до земель житлової та громадської забудови, їхнє цільове призначення – для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку. Зараз на них розташовані житлові будинки із вбудованими нежитловими приміщеннями.

При цьому, депутат ЛМР Григорій Козловський заявив про конфлікт інтересів щодо цих питань порядку денного.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: