Депутати виділили землю на Грибовицькому сміттєзвалищі під проведення дегазації

IMG_9018

Депутати Львівської міської ради погодили ЛКП «Збиранка» дозвіл на виготовлення технічної документації щодо поділу земельної ділянки, яка розташована на території Малехівської сільської ради, передає кореспондент Дивись.info.

Своєю ухвалою депутати дозволили поділити земельну ділянку площею 5,4658 га, на дві частини - площею 5,4058 га та 0,0600 га.

Як наголосила в.о. начальника міського управління земельних ресурсів ЛМР  Ельвіра Колос, ділянка, яку пропонують до поділу, перебуває у власності Львівської міської ради.

«Є витяг із реєстру речових прав, станом на сьогодні зазначена земельна ділянка площею 5,4658 га є у власності Львівської міської ради. Крім того, є ще лист від голови Малехівської сільської ради від 3 квітня цього року, в якому вказано, що сільська рада не заперечує проти поділу Львівською міською радою зазначеної ділянки», – пояснила Ельвіра Колос.

Нагадаємо, проект ухвали депутати розглядали уже вдруге. Під час попередньої сесії ЛМР проект не набрав достатньої кількості голосів.

«Це питання не так земельного характеру, як початку рекультивації Грибовицького сміттєзвалища, яка фактично починається з дегазації. ЛКП «Збиранка» має надати фірмі земельну ділянку під встановлення установки для дегазації полігону. Для цього, відповідно, потрібно виготовити технічні умови», – пояснив тоді директор ЛКП «Зелене місто» Вадим Ноздря.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: