У зоні ООС поранено українського військового. Окупанти втратили 5 бойовиків

У середу, 24 квітня, російські найманці на Донбасі 14 разів обстріляли позиції української армії, у тому числі 8 разів - із забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Про це повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики обстріляли позиції Об'єднаних сил зі 120-мм мінометів поблизу Миколаївки, з автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї - в районі Авдіївки та Верхньоторецького, з великокаліберних кулеметів - неподалік Новогнатівки та Водяного, зі стрілецької зброї - біля Мар'їнки.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" терористи били з артилерійських систем калібру 122 мм і мінометів калібру 120 мм у районі Новозванівки, зі 120-мм мінометів - поблизу Троїцького, з 82-мм мінометів і стрілецької зброї - неподалік Попасної та Шумів, з автоматичних станкових гранатометів - біля Луганського.

Унаслідок ворожих обстрілів один український військовослужбовець зазнав поранення. Об'єднані сили відповіли загарбникам на кожний обстріл. За даними розвідки, 24 квітня окупанти втратили двох бойовиків убитими, ще трьох - пораненими.

Від початку доби 25 квітня окупанти тричі обстріляли позицій Об'єднаних сил у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід": з гранатометів різних систем - у районі Гнутового, двічі з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - поблизу Лебединського. Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил унаслідок цих обстрілів не зафіксовано. Українські військові відповіли на провокації вогнем.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: