Львів увішов до топ-10 смарт-міст за економічною ефективністю

0526534b-ef81-4f15-8e96-3f7d410ee98d
Фото з відкритих джерел

У рейтингу міст Top 10 Smart Locations of the Future 2019/20 Київ посів п’яте місце, а Львів опинився на 8 сходинці.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

Відтак, за результатами аналізу ключових показників економічної ефективності столиця України посіла п’яте місце в рейтингу міст Top 10 Smart Locations of the Future 2019/20 спеціалізованого видання Financial Times – FDI Magazine. Ще одне українське місто - Львів у десятці лідерів посів 8-ме місце.

Відомо, що до уваги брались такі показники, як вартість квадратного метра щорічної оренди офісних приміщень класу А, розмір середньої заробітної плати для кваліфікованого робітника, вартість номера у центрі міста за одну ніч у готелях категорії 4* та 5*, загальна ставка податку на прибуток, сукупна вартість створення підприємства, реєстрації права власності та підключення промислового підприємства до електромереж.

«Перше місце в рейтингу за показником економічної ефективності посіла столиця та найбільших міст Республіки Північна Македонія (офіційна назва Македонії з лютого 2019 року) - Скоп’є.

На кілька позицій Київ також випередили Софія (Республіка Болгарія), Каунас (Литовська Республіка) та польський Гданськ. На 8 місці опинився український Львів, за ним йде столиця Литви Вільнюс, а замикає ТОП-10 в’єтнамська столиця Ханой», - йдеться у повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: