У Львові зловмисник пограбував жінку, яка гуляла з немовлям

58372745_2041207416181020_1432217120422232064_n

Два екіпажі оточили ймовірного зловмисника і затримали його по гарячих слідах.

Як інформують у Патрульній поліції Львівської області, вчора вдень на вулиці Окружній стався грабіж. Потерпіла повідомила, що близько 5-ти хвилин тому, гуляючи з візочком із дитиною до неї підійшов невідомий і розпитував як пройти на певну вулицю та раптом зірвав із шиї золотий ланцюжок з підвіскою.

Зі слів громадянки він втік за будинок. На виклик одразу відреагували два екіпажі 1 батальйону. Один з них повідомив, що обстежуватиме територію вулиці Городоцької попри колію до вулиці Вагонної. Вони помітили чоловіка схожого за описами, однак той щойно побачив поліцейське авто побіг до залізничної колії. Інформацію через рацію повідомили іншому екіпажу, який саме їхав вулицею Сулими. Патрульні побігли на зустріч ймовірному зловмиснику. Вони побачили, що невідомий вибігає з вулиці Копача саме на них. Чоловік оторопів і розвернувся аби бігти назад до колії, однак там його вже чекав інший екіпаж патрульних. Молодик зрозумів, що втікати немає сенсу і зупинився.

21-річний мешканець міста Борислав зізнався патрульним, що зірвав ланцюжок, який лежав у нього в кишені штанів. Його затримали до приїзду слідчих. В присутності понятих у нього вилучили речовий доказ. Особу, згодом, доставили у відділ поліції. Потерпіла написала заяву.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: