"Галичанка" - п'ятиразовий чемпіон України з гандболу

58444385_2302912109922026_3335054440490074112_n
Фото: Фейсбук Євген Кравс

Львівська "Галичанка" вдома на майданчику ПС "Галичина" в останньому матчі регулярного чемпіонату завдала поразки головному супернику - ужгородським "Карпатам" 32-22 та вп'яте поспіль виборола "золото" Суперліги.

Про це повідомив на своїй сторінці в «Facebook» журналіст Євген Кравс, який також опублікував фоторепортаж.

Матч не мав впливу на турнірне становище команд: підопічні Віталія Андронова настільки відірвалися від переслідувачів, що виходили на гру у статусі чемпіона,закарпатські гандболістки - "срібні" призери. Проте, матчі між лідерами українського жіночого гандболу завжди бойові та принципові.

Господаркам вдався старт матчу, вони буквально шокували суперниць бажанням перемогти. Та й "домашні стіни" та вболівальники допомагали. За перші 15-ть хвилин гри гостям вдалося забити лише один (!!!) м'яч проти 12- ти у львів’яннок.

Надалі закарпатським гандболісткам вдалося вирівняти гру, проте відіграти відставання не вдалося. Навіть, не зважаючи на те, що на завершення гри тренери львів'янок разом з капітаном команди Наталею Савчин виставили комплект юних "дублерок".

Зазначимо, що гандболістки "Галичанки" стали третьою львівською командою-чемпіоном. У цьому сезоні "золото" для міста Лева вже завоювали "Барком-Кажани" (волейбол) та "Лемберг" (флорбол). У футзальної "Енергії" та ватерпольного "Динамо" ще є шанси.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: