На Львівщині автобус на смерть збив велосипедиста

64f1d5913e36cdbb58ba33e1f9b6cfe7
Фото: відкриті джерела (ілюстративне)

26 квітня о 18:15 год. в с. Чишки Пустомитівського району на трасі М-06 542 км. автодороги "Київ-Чоп" трапилася трагічна ДТП.

Про це повідомили у департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Так, 41-річний мешканець Тернопільщини здійснюючи нерегулярні перевезення за кермом автобуса "SETRA S316" скоїв наїзд на 78-річного велосипедиста, мешканця м. Винники.

Внаслідок ДТП велосипедист від отриманих травм помер на місці події. Під час ДТП водій та пасажири тілесних ушкоджень не отримали. Обставини події встановлюються.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області, за фактом ДТП  відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Скоєння цього правопорушення карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Проводиться досудове розслідування.

Загалом, на території області протягом 26 квітня сталося 78 дорожньо-транспортних пригод. У трьох із них потерпіли люди: один велосипедист помер на місці події, двоє мотоциклістів були травмовані та доставлені у лікарні.

За наслідками інших дорожньо-транспортних пригод  складено адміністративні протоколи за ст.124 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: