ДБР розслідує смертельну ДТП, яку скоїв курсант Львівського університету внутрішніх справ

lviv_dtp_2_0

Слідчі теруправління ДБР, розташованого у місті Львові, з’ясовують обставини аварії за участі курсанта Львівського державного інституту внутрішніх справ.

На автодорозі у Сколівському районі Львівської області, керуючи приватним автомобілем, курсант здійснив наїзд на двох пішоходів. Про це повідомляє Держбюро розслідувань.

Під час виїзду слідчих на місце події та проведеної перевірки встановлено, що хлопець, рухаючись у населеному пункті, не впорався із керуванням та в'їхав у припаркований вздовж дороги автомобіль. Після цього його автомобіль відкинуло на зустрічну смугу руху, де знаходились хлопець та дівчина. Хлопця 2000 року народження було доставлено в реанімаційне відділення лікарні у стані коми з відкритою черепно-мозковою травмою. Другий пішохід, дівчина 2002 року народження, загинула на місці ДТП від отриманих травм.

Сам водій внаслідок зіткнення також дістав травми та був доправлений в хірургічне відділення лікарні для проведення операції. За попереднім висновком лікарів, курсант був тверезий. Наразі лікарі забороняють слідчим спілкуватися з ним. Щойно стан водія покращиться, слідчі ДБР проведуть з ним усі необхідні процесуальні та слідчі дії.

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого).

Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 3 до 8 років  з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: