Facebook оновлює дизайн: що зміниться (фото)

facebook-login_3

Засновник Facebook Марк Цукерберг в ході щорічної конференції F8 анонсував редизайн соціальної мережі.

Про це повідомляє Еспресо.TV

Відомо, що розробники відмовилися від синьої смуги у верхній частині екрану і змінили дизайн логотипу.

Як ідеться в блозі Facebook, соцмережа стане "простішою, швидшою, і більш захоплюючою".

Користувачі програми Facebook отримають частину оновлень відразу, а в декстопній версії редизайн проведуть найближчим часом.

У новій версії акцент зробили на спільнотах: вкладку з ними переробили, щоб користувачам було легше шукати нові групи. Крім того, тепер у всіх розділах, включаючи відео та маркетплейс, будуть з'являтися поради по додаванню в ті чи інші групи.

Спільноти будуть виконувати різні функції залежно від призначень. Наприклад, в групах про охорону здоров'я можна буде спілкуватися без вказівки імені, а роботодавці зможуть створювати спеціальні публікації з вакансіями всередині соцмережі. Facebook також почне радити нових друзів на основі спільних груп.

У мобільному додатку вкладку зі спільнотами винесли в центр інтерфейсу. При цьому в веб-версії вона буде передостанньою праворуч.

Як відзначили в The Verge, таким чином Facebook відходить від новинної стрічки, яка постійно створювала проблеми, на користь інших функцій соцмережі. Журналісти вважають, що Марк Цукерберг вирішив зробити сервіс більше схожим на Reddit, а не на застаріле розуміння соцмереж.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: