Зеленський: Зі «спільного» у нас з Росією залишився тільки кордон

_106544897_tv053511025

Обраний президент України Володимир Зеленський вважає, що між Україною і Росією зі спільного залишилася тільки державний кордон.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

«Довго думав про "багато спільного" між Україною і Росією. Реальність така, що сьогодні, після анексії Криму та агресії на Донбасі, зі "спільного" у нас залишилося тільки одне - це державний кордон. 2295 кілометрів і 400 метрів"спільного". І контроль над кожним міліметром з української сторони Росія повинна повернути. Тільки тоді ми зможемо продовжити пошуки "спільного"», - пише Зеленський.

За його словами, заборона Росією експорту нафтопродуктів, відкриття пунктів видачі паспортів жителям окупованих територій України, утримування українців в полоні ні на йоту не наближають врегулювання відносин між країнами.

«І "братніми" такі відносини точно називати не можна», - підкреслив він.

Він також прокоментував анонсований російським федеральним телеканалом НТВ вихід шоу Магія з ним в ролі ведучого, який був знятий ще в 2011 році.

«Ефір цього шоу, знятого багато років тому, на мій погляд, має дивний вигляд - у мене немає амбіцій зробити політичну кар'єру в Росії», - зазначив Зеленський.

Раніше президент РФ Володимир Путін заявив, що розраховує домовитися із Зеленським щодо питання надання громадянам України російського громадянства.

«У нас є багато спільного», - сказав Путін і пояснив, що має на увазі спільність росіян і українців

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: