Зона ООС: від початку доби ворог 11 разів обстріляв позиції наших захисників, є поранені

59039439_581743185651635_7453585192934965248_n

Від початку доби ворог 11 разів порушив режим припинення вогню.

Збройні формування Російської Федерації вели вогонь по позиціях наших підрозділів з 120 і 82 мм мінометів, озброєння бойових машин піхоти, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Про це повідомили у прес-центрі ООС.

Зазначається, що у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» ворог вісім разів обстріляв позиції наших захисників: двічі з 120 та 82 мм мінометів – поблизу міста Авдіївка; тричі з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів – біля міста Мар’їнка; з ручних протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів – біля села Лебединське; з автоматичних станкових гранатометів – в районі населеного пункту Широкине; з великокаліберних кулеметів – поблизу населеного пункту Павлопіль.

Натомість у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» ворог обстріляв позиції Об'єднаних сил тричі: з 82 мм мінометів та озброєння бойових машин піхоти – біля населеного пункту Новолуганське; двічі з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – поблизу населених пунктів Новозванівка і Луганське.

«Внаслідок обстрілів двоє військовослужбовців Об'єднаних сил отримали поранення. На ворожі провокації підрозділи Об'єднаних сил дали адекватну відповідь. Втрати противника уточнюються», – повідомили у прес-центрі.

Ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишається контрольованою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: