Львівський авіаційно-ремонтний завод поставив на крило майже 30 літаків (фото)

IMG_0051

Вперше за останні роки Львівський державний авіаційно-ремонтний завод, який входить до складу ДК «Укроборонпром» поставив на крило майже три десятки літаків.

Про це під час свого візиту на завод сказав міністр оборони України Степан Полторак.

«Я хотів би сьогодні подякувати людям, які працюють на Львівському авіаційно-ремонтному заводі, легендарному заводі, де багато років ремонтувалася та модернізувалася авіація окремих зразків, авіація Збройних Сил України. І в час, коли Росія розпочала агресію проти України, 2014 року, завод зробив дуже багато кроків уперед у своєму розвитку. Вперше за ці роки ви поставили на крило майже 30 літаків. Частково відремонтували, частково провели модернізацію», – сказав Степан Полторак.

Він зазначив, що це величезна праця кожного, хто трудиться на цьому заводі.

«Я сьогодні тут з вами, щоби подякувати і зазначити, що ми не тільки ремонтуємо наші літаки, ми навчилися проводити модернізацію за рахунок наших комплектуючих. Це дуже важливий елемент у підвищенні бойових спроможностей Військово-повітряних сил, і сьогодні завод працює саме в такому режимі – ремонт і модернізація за рахунок комплектуючих, які виробляються на підприємства України», – наголосив міністр.

Степан Полторак заявив, що є домовленість із партнерами, і вона вже фактично вийшла на фінішну пряму, щоби на базі ЛДАРЗ проводилася повна модернізація літаків типу «Мі».

«Є попередня домовленість і ми зараз працюємо над тим, щоб до кінця визначитися із пріоритетами, з необхідним виконанням робіт щодо модернізації і спочатку наступного року приступимо до цієї роботи. В мене жодного сумніву у цьому немає. Для Збройних Сил це є важливим елементом, тому що у нас було декілька проблемних питань спочатку війни: повітря і системи управління», – зазначив міністр.

Він додав, що підприємства Львова, зокрема Львівський державний авіаційно-ремонтний завод, буде мати величезну роботу найближчим часом.

Фото Микити ПЕЧЕНИКА

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: