У Червонограді відкрили ще два спортивні майданчики

bd470c9ec1c570f240ce1f6f3ca44a8c

На території області в рамках програми «Спортивний майданчик» станом на сьогодні відкрили 167 тренажерних і 130 зі штучним покриттям спортивних майданчиків.

Про це йдеться на сайті Львівської облради.

У Червонограді відкрили четвертий і п’ятий за ліком майданчики. Зазначається, що наступного року передбачається зводити ще більші спортивні поля для великих футбольних команд.

Відтак спершу майданчик зі штучним (трав’яним) покриттям відкрили у ЗОШ №8. Цей спортивний об’єкт облаштовано в межах реалізації обласної програми «Спортивний майданчик» на 2017 – 2021 роки у 2018 році. Із обласного бюджету на цю мету скерували 500 тис грн з обласного бюджету та 1 млн грн з міського бюджету м. Червоноград.

Також відкрили спортивний майданчик зі штучним (трав’яним) покриттям на вул. Клюсівській, який зведено завдяки реалізації бюджетної програми «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України». На цей спортивний об’єкт скерували з державного бюджету 713 тис грн та 750 тис грн з місцевого бюджету.

Додамо, що на території області в рамках програми «Спортивний майданчик» станом на сьогодні відкрили 167 тренажерних і 130 зі штучним покриттям спортивних майданчиків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: