Львівські правоохоронці затримали торгівця наркотиками

пол
Фото: патрульна поліція

Інспектори роти тактико-оперативного реагування (ТОР), під час патрулювання на вулиці Княгині Ольги, побачили підозрілого чоловіка, який намагався уникнути зустрічі з офіцерами поліції.

Про це інформує патрульна поліція Львівської області.

Чоловіка зупинили, аби перевірити його та встановити особу. В нього виявили чотири згортки з речовинами, ймовірно наркотичного походження. Запаковані вони були так як запаковують так звані «закладки».

Зі слів чоловіка, це - амфетамін. 22-річний мешканець Львова розповів патрульним, що продає дані речовини своїм друзям і також обмовився, що йому має прийти поштове відправлення з амфетаміном.

Патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу Франківського відділу поліції, яка вилучила речовину на експертизу. Оскільки виникла підозра, що цей чоловік займається збутом наркотиків, інспектори передали інформацію про ймовірне поштове відправлення із забороненими речовинами управлінню протидії наркозлочинності ГУНП у Львівській області.

Працівники УПН встановили, що львів’янина не зупинило те, що його вже затримували поліцейські і він змінив адресу отримання поштового відправлення. 2 травня працівники УПН, спільно з патрульними затримали чоловіка, після отримання посилки.

Експерти відкрили коробку, в якій було близько 30 грамів речовини, ймовірно амфетаміну. Тепер громадянину загрожує кримінальна відповідальність за ст. 307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: