Львівські прикордонники затримали українця, який за хабар хотів потрапити до Польщі

58939825_1556279907836576_5389832696874663936_n
Фото: Держприкордонслужба

На українсько-польському кордоні у пункті пропуску «Угринів» громадянин України намагався підкупити співробітників Державної прикордонної служби.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Під час заходів прикордонного контролю пасажирів рейсового автобуса, що прямував до Польщі, спрацювала база даних правоохоронних органів стосовно громадянина України. І коли з’ясувалося, що українець через борги має заборону виїзду за межі країни, тоді за його безперешкодний пропуск він запропонував прикордонникам Львівського загону хабар у розмірі 100 доларів США.

Офіцерами внутрішньої та власної безпеки по Львівському прикордонному загону спробу надання неправомірної вигоди задокументовано.

За фактом виявлення ознак вчинення кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 369 КК України направлено повідомлення до Національної поліції у Львівській області.

Керівництво Львівського прикордонного загону звертається до усіх учасників руху не порушувати чинного законодавства України та не намагатися втягнути у протиправну діяльність співробітників Державної прикордонної служби, пропонуючи хабарі за прийняття неправомірних рішень.

Фото: Держприкордонслужба

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: