У Шевченківському гаю, в межах фестивалю «Святкуймо Воскресіння разом», відбудуться спортивні події

афіша

Цієї неділі, 5 травня, відділення НОК України у Львівській області спільно з обласним центром «Спорт для всіх» долучиться до проведення 11-го благодійного фестивалю "Святкуймо Воскресіння разом".

Відтак, вперше в межах фестивалю відбудуться спортивні події – Великодній забіг та Великодня олімпійська розминка.

Забіг пройде для молодшого покоління (від 8 до 13 років) та для учасників 14-ти років і старші. Реєстрація о 14 год., початок забігу – 15 год. Місце зустрічі - Музей народної архітектури та побуту імені Климентія Шептицького (Шевченківський гай). Взяти участь зможуть усі охочі: діти, дорослі, сімейні групи, адже дистанція є доволі символічною (до 1 км) – і це чудова нагода випробувати свою фізичну форму та заразом зробити добру справу. Найкращі бігуни отримають медалі.

Ще однією спортивною родзинкою заходу стане Великодня розминка, яку проведе всесвітньовідомий боксер Роман Джуман - майстер спорту міжнародного класу, чемпіон світу, старший тренер Академії боксу ім. Андрія Котельника.

Загалом свято у Шевченківському гаю триватиме з 11 до 21 години. Під час фестивалю також діятимуть близько 15 розважальних майданчиків (театральні, молодіжні, інтелектуальні, дитячі, співочі, сімейні тощо), відбудеться концертна програма за участю відомих українських музикантів (Соломія Чубай з гуртом «Джалапіта», гурт «Дико Brass», гурт «Popry vse», ХАС, Софія Федина та багато інших), водитимуть гаївки і проводитимуть благодійну лотерею.

Зібрані кошти використають на кілька благодійних проектів: для підтримки хірургічного відділення Шпиталю Шептицького; на підтримку соціального служіння Церкви для нечуючих (проект «Почуй мене»), розвиток освітнього «Центру Дзеровича» та підтримку роботи Церкви з молоддю.

Як зазначають організатори змагань, фестиваль "Святкуймо Воскресіння разом" - це дійство, де оживає традиція, де українці в єдності святкують Воскресіння Господнє, де лунає сміх, де затишно серед хатин, де панує радість. В цей день Гай стає домом, який переповнений відчуттям тепла у колі друзів та родини.

Фестиваль організовує БО “Фундація Духовного Відродження” ЛА УГКЦ за підтримки партнерів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: