У зоні ООС одного окупанта знищено, ще п’ятьох – поранено

59562921_583743945451559_591610085503926272_n

5 травня збройні формування Російської Федерації 11 разів порушили режим припинення вогню, з них двічі – із застосуванням заборонених Мінськими угодами 120 мм мінометів.

Про це повідомили у прес-центрі ООС.

«Ворог також обстрілював наших захисників з озброєння бойових машин піхоти, протитанкових ракетних комплексів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї», – зазначили у штабі ООС.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» противник сім разів обстріляв позиції Об'єднаних сил: з 120 мм мінометів – біля міста Авдіївка; двічі з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – біля населених пунктів Талаківка та Павлопіль; двічі з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – поблизу населеного пункту Лебединське; з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – поблизу населеного пункту Богданівка; з автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї – біля населеного пункту Харчовик.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» позиції наших захисників були обстріляні чотири рази: з 120 мм мінометів – біля села Новозванівка; з озброєння бойових машин піхоти та гранатометів різних систем – поблизу населеного пункту Новоолександрівка; двічі з протитанкових ракетних комплексів – біля населеного пункту Кримське.

Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає. На кожний обстріл противник отримав адекватну відповідь. За даними розвідки Об'єднаних сил, 5 травня одного окупанта знищено, ще п'ятьох – поранено.

Від початку поточної доби ворожих обстрілів позицій Об'єднаних сил не зафіксовано.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: