Депутати Львівської облради хочуть побачити план поводження з ТПВ

IMG_2336

Депутати Львівської обласної ради під час сесії, 21 травня, планують заслухати низку питань щодо поводження з ТПВ.

Про це передає кореспондент Дивись.info.

Зокрема, обласні обранці мають заслухати інформацію Львівської ОДА щодо виконання Програми заходів для налагодження системи поводження з твердими побутовими відходами у Львові на 2017-2019 роки та стан поводження з ТПВ у Львівській області за період з липня 2017 року до січня 2019 року.

Крім цього, депутати планують заслухати виконання Регіонального плану та Стратегії управління відходами у Львівській області до 2030 року.

«Регіональна стратегія поводження з ТПВ затверджена півтора роки тому. Коли ми її затверджували, ми дали доручення ЛОДА в термін до 1 березня 2018 року розробити Регіональний план. Вони цей план не розробляли, посилаючись на те, що немає Національного  плану. Тепер він існує. До цього, розпорядженням голови ЛОДА була створена робоча група, яка  має готувати Регіональний план. Вона зібралася 4 місяці тому один раз, і більше не збиралася. Чим займається ЛОДА в плані поводження з ТПВ ми не знаємо, рішення ЛОР рік затримується, роботи цієї групи не видно. Сподіваюся, що внесення в порядок денний цього пункту дозволить нам активізувати роботу відповідних підрозділів ЛОДА», - пояснив перший заступник голови Львівської облради Андрій Білоус.

Своєю чергою голова Львівської облради Олександр Ганущин розповів, що вже звернувся з листом до Львівської ОДА, щоб там пришвидшили підготовку цього рішення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: