Скільки власних і орендованих автобусів курсують у Львові на маршрутах АТП-1

IMG_1683-1

ГО «За якісний транспорт» представив огляд про кількість власних і орендованих автобусів, що курсують на маршрутах АТП-1.

Про це йдеться на Faсebook-сторінці ГО «За якісний транспорт», передає IA Vezha.

Вчора, 6 травня 2019, в період з 13:00-14:00 згідно з даними сайту http://kstat.pp.ua на маршрутах АТП-1 не курсували автобуси марки МАЗ 203-47 одиниць, Електрон А18501- 25 одиниць, ЧАЗ А081.10- 16 одиниць, ATAMAN A092H6-7 одиниць, ЛАЗ -29 (3 одиниці згоріло) одиниць та 29 одиниць вживаних автобусів з Європи.

Зазначено також, що загалом, згідно з даними GPS, не курсувало 153 власних автобуси, а орендованих автобусів курсувало 50 одиниць.

«Ми вважаємо, що не може стояти стільки нових автобусів без роботи. Нас дивує, чому замість власних автобусів далі курсують орендовані. Адже, вже скоро буде рік, як ми виплачуємо лізинг на закупку, а вони замість того, щоб себе окуповувати, простоюють на території АТП-1», – йдеться в повідомленні.

Активісти вважають, що через такий простій автобусів місто отримало збитки, бо АТП-1 могли б взяти меншу кількість автобусів, якщо у них не було на це потреби.

«Також ми вважаємо що хтось має за це понести відповідальність, бо основним мотивом купити 100 автобусів марки МАЗ було те, що нам на кінець 2018 року потрібно 150 одиниць, а львівський виробник на кінець 2018 рокі міг виготовити лишень 50. Як показують цифри вище, ми не використовуємо половину від останньої закупки. І ми могли дати це замовлення нашому місцевосу виробнику, 70 автобусів – це робота на декілька місяців, якої позбулися львівські сім’ї, через незрозумілий дедлайн до кінця 2018, що призвело до непрямого лобізму виробника з іншої країни», – зазначено в повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: