Стало відомо, хто став кращим спортсменом Львівщини за підсумками березня

27603C83-0E74-4046-B24A-F2D22C831B7E

Сьогодні, 7 травня, відбулась церемонія нагородження найкращого спортсмена Львівщини за підсумками спортивного березня 2019 року.

У ЛОДА повідомляють, що найкращим спортсменом за підсумками березня став Павло Коростильов.

Це звання Павло Коростильов здобув завдяки успішному виступі на чемпіонаті Європи зі стрільби кульової, який проходив 16-25 березня 2019 року в хорватському місті Осієк, здобувши золоту нагороду у вправі ПП-3 (пневматичний пістолет). Також в командних змаганнях у стрільбі з пневматичного пістолета серед чоловіків, разом з партнерами по команді – Павло Коростильов здобув срібну нагороду континентальної першості.

Окрім того, у межах заходу відзначили тренера спортсмена - Сергія Коростильова.

Нагадаємо, що Павло Коростильов народився 5 листопада 1997 року, вихованець Львівського училища фізичної культури, Заслужений майстер спорту України з стрільби кульової, член національної збірної команди України, здобув для України першу ліцензію на Олімпіаду 2020 року в Токіо (Японія). Представляє Львівську область та Збройні сили України. Тренери: заслужений тренер України – Коростильов Сергій Миколайович (батько Павла); Камінський Олександр Борисович (головний тренер збірної команди України).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: