Українок номінували на перший у світі «Оскар для блогерів»

993212D2-5606-4AB8-A261-B225574A1377

Українки Анна Андерс і Саша Чістова стали номінантами першої у світі церемонії нагородження найкращих блогерів World Bloggers Awards.

Про це повідомила прес-аташе WBA Office Ірина Савчак, передає Укрінформ.

«World Bloggers Awards – це перша у світі церемонія нагородження найкращих блогерів у 22-х номінаціях. Організатори церемонії вирішили об’єднати і відзначити інфлуенсерів з усього світу в різних сферах, таким чином перенісши їхній вплив та соціальний внесок на вищий рівень. Зірковий номінант і хедлайнер заходу – Джанлука Ваккі. Є серед номінантів і дві українки - Анна Андерс і Саша Чістова», – розповіла Савчак.

Церемонія нагородження World Bloggers Awards, яка відзначить найкращих і найвпливовіших блогерів, відбудеться 24 травня в Каннах (Франція) у готелі Martinez.

Організатори World Bloggers Awards, яку у медіа уже назвали «Оскаром для блогерів», прогнозують близько 100 мільйонів глядачів, що спостерігатимуть за цією подією наживо на сторінках своїх кумирів. На церемонії, яка відбудеться в найгарячіший період року – у часі Каннського кінофестивалю і гонки «Формула-1» – будуть присутні найуспішніші блогери світу з різноманітних сфер: від моди – до політики.

Із інформацією про всіх 55 номінантів першого у світі «Оскара для блогерів» можна знайомитися за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: