Суд у справі мера Миколаєва не відбувся

1-4-696x494

Сьогодні у Львівському окружному адміністративному суді мав відбутися розгляд позову депутата Миколаївської міської ради Михайла Галущака щодо визнання неправомірними дій міського голови Миколаєва Андрія Щебеля.

Третьою стороною у позові виступала Миколаївська міська рада. Втім, як розповів позивач, жоден з представників відповідача та третьої сторони на суд не з’явився. Вирішено, що наступне засідання відбудеться 23 травня, об 11.00.

Нагадаємо, у своїй позовній заяві Михайло Галущак  просить суд визнати неправомірними дії міського голови міста Миколаєва А. Щебеля щодо підписання договору на вивезення сміття з ТОВ «Інвестиційна компанія «Екотех»; визнати неправомірною бездіяльність А. Щебеля щодо невжиття заходів для збереження навколишнього середовища та безпеки жителів міста Миколаїв; визнати неправомірними дії А. Щебеля щодо не включення до порядку денного сесії Миколаївської міської ради 31 січня 2019 року проекту рішення «Про дострокове припинення повноважень міського голови»; зобов’язати А. Щебеля включити до проекту порядку денного проект рішення «Про дострокове припинення повноважень міського голови» після набрання рішенням суду законної сили.

Тим часом, депутат через свою сторінку у мережі Фейсбук закликав Андрія Щебеля прийти на наступне засідання суду.

«Прошу міського голову все-таки з’явитися на судове засідання, не боятися відповісти перед законом за те, що перетворив Миколаїв на другі Грибовичі, за те, що люди зараз навіть не можуть пити воду із своїх криниць», – закликав депутат.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: