Львівські митники вилучили велику партію контрабандного одягу та взуття

59771164_2229121447177048_6332874783406948352_n
Фото: ДФС

Понад 180 пар взуття та майже 300 шт. одягу громадяни України намагались ввезти в Україну з порушенням митних правил.

Про це інформує ДФС у Львівській області.

Вчора зранку у пункт пропуску «Шегині – Медика» прибули три мікроавтобуси під керуванням громадян України. Для перетину кордону обрали смугу спрощеного митного контролю «зелений коридор», чим заявили про відсутність будь-яких товарів, які підлягають обов’язковому декларуванню та оподаткуванню.

Під час митного контролю транспортних засобів у митників виникли підозри про можливе приховування таких товарів. Мікроавтобуси скерували в місце поглибленого огляду транспортних засобів та товарів.

Нет описания фото.

Там, у їх салонах серед особистих речей було виявлено товари, вартість яких відповідно до ст. 374 Митного кодексу України перевищує неоподатковувану норму переміщення через митний кордон України. Зокрема в одному з них було 168 пар взуття, 95 шт. одягу, в іншому – 34 шт. нових рюкзаків, дорожніх сумок, взуття, комбінезони, в третьому – 184 шт. різного одягу (футболки, сорочки, куртки).

Нет описания фото.

Зазначені дії мають ознаки порушень митних правил, передбачених статтею 471 Митного кодексу України. Товар вилучено. Його вартість буде встановлено додатково.

Справи скерують до суду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: