Мерія Львова затвердила порядок співфінансування придбання житла для учасників АТО і родин Небесної Сотні

img6762-d44c0bb5effc0b7a8b03470ef4034ce7

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив Порядок виплати адресної допомоги на придбання житла для учасників антитерористичної операції та родин Героїв Небесної Сотні.

Про це передає кореспондент Дивись.info.

Йдеться про придбання житла на умовах співфінансування в межах обласної програми, у якій передбачено, що 20 % витрат на придбання житла покриває обласний бюджет, 30% – міський, а 50% – мешканці, які належать до категорій, визначених у цьому порядку.

Згідно з рішенням виконкому дія програми поширюється на:

  • Членів сімей Героїв Небесної Сотні (батьки, дружина).
  • Учасників антитерористичної операції, на утриманні яких є діти з інвалідністю.
  • Осіб з інвалідністю внаслідок війни ІІІ групи (на яких не поширюється дія постанови Кабінету Міністрів України від 19.10.2016 № 719 «Питання забезпечення житлом деяких категорій осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, а також членів їх сімей»).
  • Матерів, батьків, опікунів, які мають на утриманні чотирьох і більше дітей.
  • Осіб, які потрапили у складні життєві обставини (довготривала хвороба членів сім’ї, відсутність роботи з поважних причин тощо).
  • Учасників бойових дій, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції та є внутрішньо переміщеними особами.

При цьому, право на придбання житла на умовах співфінансування за рахунок коштів міського бюджету Львова мають особи, місце проживання яких станом на 01.12.2017 і на день подання заяви на призначення адресної допомоги зареєстроване на території м. Львова, та згідно з законодавством визнані такими, що потребують поліпшення житлових умов.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: