Що дивитися цієї весни. Кращі серіали травня

новый коллвапвапвапвапаж

ІА Дивись.info пропонує цікаву добірку найсвіжіших телешоу цього місяця.

ІА Дивись.info пропонує цікаву добірку найсвіжіших телешоу цього місяця.

Екранізація книги Террі Пратчетта і Ніла Геймана, міні-серіал про Чорнобиль і чорна комедія Джорджа Клуні про Другу світову війну — в кращих серіалах травня.

Dead to Me/Мертвий для мене
(3 травня)

Сюжет нової чорної комедії від Netflix Dead to Me («Мертвий для мене») розповідає про раптову дружбу між вдовою і нареченою. Одна з них — навіжена із каламутним минулим, друга — з гострим гумором і проблемами з керуванням гніву. Різні характери зближують головних героїнь, і вони починають бачити один в одному тільки краще. Крім іншого, одна з жінок намагається відшукати винного в смерті чоловіка.

Undercover/Під прикриттям
(3 травня)

Netflix продовжує розширювати телевізійно-державні кордони і випускає в світ свій перший голландсько-бельгійський проект Undercover. Бельгійська федеральна поліція перебуває на хвості однієї з найбільших в світі кримінальних мереж, яка була під наглядом протягом багатьох років. Щоб бути ближче до глави синдикату і завоювати його довіру, влада Бельгії і Голландії садять під прикриття своїх кращих агентів, яким доведеться розіграти подружню пару і оселитися по сусідству зі злочинцем.

The Spanish Princess/Іспанська принцеса
(5 травня)

The Spanish Princess («Іспанська принцеса») — нова історична драма від Starz в рамках хронології серіалів «Біла королева» і «Біла принцеса», знятих за романами Філіппи Грегорі з циклу «Тюдори і Плантагенети». На цей раз мова піде про Катерину Арагонську — прекрасну іспанську принцесу, якій з раннього дитинства готують англійську корону. Після прибуття в дощову Англію, Катерина стає принцесою Уельською, але після раптової кончини її чоловіка принца Артура, трон для Катерини здається втраченим назавжди.

Chernobyl/Чорнобиль
(6 травня)

Своє бачення на події 1986 року, коли на Чорнобильській АЕС в місті Прип'яті трапилася катастрофа світового масштабу, представляє канал HBO в п'ятигодинному серіалі Chernobyl («Чорнобиль»). В ролях: Стеллан Скарсгард, Емілі Уотсон, Джаред Харріс та інші.

The Society/Товариство
(10 травня)

Наступна новинка від Netflix The Society («Товариство») — натхненна романом «Повелитель мух» драма про групу підлітків, таємничим чином вивезену в точну копію їх багатого містечка в Новій Англії і залишену там без дорослих.

https://www.youtube.com/watch?v=UJzU-b5EU9c

Catch-22/Пастка-22
(17 травня)

Далі на черзі нова екранізація сатиричного роману Джозефа Хеллера Catch-22 («Пастка-22»), одним з виконавчих продюсерів якої виступив Джордж Клуні, до того ж зняв два епізоди і зіграв лейтенанта Шейскопфа, командира навчальної ескадрильї. У центрі сюжету — капітан ВПС США Йоссаріан (Крістофер Ебботт), який відмовляється здійснювати бойові вильоти під час Другої світової війни, імітуючи психічний розлад. Але в цьому випадку спрацьовує деякий урядову постанову під кодовою назвою «Пастка-22», згідно з яким прохання про зняття з посади є доказом розсудливості.

What/If
(24 травня)

What / If ( «Що / якщо») — нео-нуарний трилер-антологія від Netflix, концепція якого полягає у вивченні ефекту доміно і того, які наслідки можуть очікувати людей, які роблять ті чи інші неприйнятні вчинки. Кожен сезон розповість нову притчу, засновану на складному моральному виборі, сила якого здатна змінити траєкторію усього життя.

У першому сезоні ми поспостерігаємо за історією молодої пари, яка приймає етично небезпечну пропозицію від найвпливовішої жінки (Рене Зеллвегер), яка допоможе молодятам знайти таку необхідну фінансову удачу.

https://www.youtube.com/watch?v=vQcPqm3EqY8

The Hot Zone/Гаряча зона
(27 травня)

У новинці The Hot Zone Джуліанна Маргуліс в ролі ветеринара армії США відправляється в Африку минулого століття на пошуки витоків зародження надзвичайно заразного і смертельного вірусу Ебола, щоб запобігти спалаху, перш ніж відбудеться поширення на людство.

Good Omens/Добрі знамення
(31 травня)

В екранізації роману Террі Пратчетта і Ніла Геймана Good Omens («Добрі знамення») мова йде про ангела Азірафель (Майкл Шин) і демона Кроулі (Девід Теннант), яким, об'єднавшись, належить врятувати людство від кінця світу. Вони настільки звикли до життя з людьми на Землі, що вважають апокаліпсис нераціональним результатом, тому вирішують взяти на себе виховання юного Антихриста, тим самим спробу уберегти його від схиляння до темній стороні.

https://www.youtube.com/watch?v=hUJoR4vlIIs

When They See Us/Коли вони нас побачать
(31 травня)

When They See Us («Коли вони нас побачать») - політична драма від Ави Дюверном, заснована на реальних подіях, що відбулися в 1989 році, коли п'ятьох афроамериканців з Гарлема звинуватили в зґвалтуванні білої дівчини, якого вони не вчиняли.

https://www.youtube.com/watch?v=u3F9n_smGWY

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: