У Львові завершився фестиваль для дітей-сиріт «Таланти в дії»

59894641_335775463796262_4845423850982211584_n_1557586669_613x459.75_3_0
Фото: ЛОДА

Більше 350 вихованців дитячих будинків сімейного типу, прийомних сімей, притулку для дітей та шкіл-інтернатів Львова і області взяли участь у фестивалі «Таланти в Дії», що відбувся 11 травня у Парку культури і відпочинку ім. Богдана Хмельницького.

Про це інформують у прес-службі ЛОДА.

За словами начальника служби у справах дітей Львівської облдержадміністрації Володимира Лиса, мета фестивалю — дати можливість дітям проявити свої здібності та таланти, і заохотити місцеву молодь та дітей бути ініціативними членами суспільства.

У першій половині заходу відбулися  різноманітні майстер-класи: кулінарія, рукоділля, гончарство, ліпнина, живопис, народні танці, флорбол, захоплюючий квест, а ще — тренування із боксу, тенісу. Також усі охочі мали змогу прикрасити свої руки — мехенді. Крім того, відбувся тренінг для батьків-вихователів та вихователів від центру здоров’я та розвитку «Коло сім’ї».

Опісля відбувся  концерт, на якому виступили талановиті діти, волонтери «Care in Action — Турбота в дії» та запрошені зіркові гості.

Організатори свята – Громадська організація «Care in Action — Турбота в дії», за підтримки служби у справах дітей облдержадміністрації, департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку облдержадміністрації та управління «Служба у справах дітей» департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: