Садовий хоче взяти чергову позику. Цього разу на тролейбуси

15844719_563574733842106_3128932039738573729_o-696x464

Львівська міська рада підписала мандатний лист з Міжнародною фінасовою корпорацією (IFC) щодо залучення на придбання 100 нових тролейбусів, ремонт  вулиці Шевченка та оновлення електромереж, передає кореспондент Дивись. Info.

Львівська міська рада підписала мандатний лист з Міжнародною фінасовою корпорацією (IFC) щодо залучення на придбання 100 нових тролейбусів, ремонт  вулиці Шевченка та оновлення електромереж.

Про це передає кореспондент Дивись.Info.

Мандатний лист є декларацією про наміри, після підписання якої ЛМР та IFC розглянуть можливість підписання кредиту.

Загалом йдеться про залучення 50 млн євро. Половина суми кредиту — 25 млн. євро мають піти на закупівлю 100 нових тролейбусів з автономним ходом для ЛКП «Львівелектротранс», 15 млн має отримати ЛКП «Львівавтодор» на реконструкцію вулиці Шевченка і 10 млн євро планують втратити на ремонт і оновлення електромережі.

За словами міського голови Андрія Садового, тролейбуси зможуть заряджатися від контактної мережі і 15 км їхати автономно. Це дозволить забезпечити доїзди електротранспорту у густо заселені райони, де немає контактної мережі.

Умови кредиту є такими: відсоткова ставка - від 4,99% до 5,5%, термін погашення позики — 13 років, з них три - пільгові.

Окрім грошей, Міжнародна фінансова корпорація надасть технічну допомогу місту в консалтингу, оцінці та дослідженні транспорту. Зокрема, МФК проведе аналіз плану реконструкції вулиці Шевченка, проконсультує щодо умов закупівель, включаючи технічні специфікації тролейбусів з автономним ходом у ході підготовки до тендеру, та щодо оптимального плану введення придбаного транспорту в експлуатацію. Також МФК допоможе вдосконалити систему електропостачання тягових підстанцій «Львівелектротрансу» та порекомендує заходи з підвищення ефективності обслуговування та експлуатації контактних мереж.

Ці послуги почнуть надаватися після підписання та вступу в силу договору про консультаційні послуги і триватиме до 31 грудня 2020 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: