HBO випустив трейлер фільму про створення «Гри престолів»

Screen-Shot-2019-05-13-at-4.07.22-PM

Телеканал HBO випустив трейлер документального фільму про створення останнього сезону серіалу «Гра престолів» та інших знаменитих сцен.

Двогодинна стрічка «Гра престолів: Останні години» вийде на НВО 26 травня після завершення останнього епізоду серіалу і покаже глядачам, хто і як створював «найбільше шоу у світі».

У фільмі покажуть закулісся найвідоміших і наймасштабніших сцен, зокрема роботи зі створення епізоду «Битва Бастардів».

«Це набагато більше, ніж просто документальний фільм про «створення», це потішна й сумна історія, водночас дотепна і інтимна, про гірко-солодке задоволення від того, що значить створити світ, — а потім попрощатися з ним», — повідомляє HBO.

Нагадаємо, остання серія фінального сезону «Гри престолів» вийде у США ввечері 19 травня (в ніч на 20 травня за київським часом).

«Гра престолів» створена за мотивами циклу романів «Пісні льоду та полум’я» письменника Джорджа Мартіна. Перший сезон серіалу вийшов у квітні 2011 року. Останній на цей час сьомий сезон вийшов влітку 2017 року. Серіал, який має мільйони прихильників по всьому світу, став культовим телевізійним продуктом. Прем'єра останнього сезону «Гри престолів» безумовно є найважливішою подією в масовій культурі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: