День в ООС: окупанти гатили забороненими мінами й протитанковими ракетами, Об'єднані сили відповіли вогнем

60099890_587987501693870_9047321129823240192_o

У середу, 15 травня, російські найманці на Донбасі 14 разів обстріляли позиції української армії, зокрема із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібрів 120 мм і 82 мм.

Про це повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування "Схід" окупанти обстріляли українські позиції зі 120-мм і 82-мм мінометів, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів у районі Павлополя, зі 120-мм мінометів - поблизу Мар'їнки, з 82-мм мінометів, протитанкових ракетних комплексів і станкових протитанкових гранатометів - неподалік Миколаївки, з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів - під Авдіївкою, з автоматичних станкових гранатометів - біля селища Піски, з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - поблизу Гнутового.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування "Північ" загарбники обстріляли позиції Об'єднаних сил із 82-мм мінометів у районі Золотого-4 та Новгородського, з 82-мм мінометів, автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї - поблизу Південного.

Втрат серед українських військовослужбовців унаслідок ворожих обстрілів не зафіксовано. На провокації терористів Об'єднані сили відповіли вогнем.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: