У Львові повідомили про ще одне замінування: лікарні міста призупинили планову госпіталізацію пацієнтів

1___3238_650x410

Iнформація про замінування семи готелів у Львові надійшла сьогодні, 15 травня, о 9.50 на електронну пошту поліції.

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції у Львівській області.

У повідомленні йшлось про замінування семи готелів, розташованих на вулицях Городоцькій, Тершаківців, Матейка, Яворівській, Поліщука, проспекті Чорновола та площі Князя Святослава у Львові.

За вказаними адресами працюють експерти-вибухотехніки, кінологи, слідчо-оперативні групи та фахівці інших служб. Поліцейські обстежуватимуть будівлі та прилеглі території.

Нагадаємо, що сьогодні повідомили про замінування семи лікарень міста, а саме на вулиці Миколайчука 9, Огієнка 5, Орлика 4, Пр. Чорновола 1, Пекарська 54, Стецька 3 та Некрасова 15.

Відтак, у Facebook директор департаменту охорони здоров’я Ірина Микичак повідомила, що через масове замінування лікарень у Львові тимчасово призупинили планову госпіталізацію пацієнтів.

«Ніхто не може наражати на небезпеку життя сотень людей, особливо хворих, безпомічних. Ми змушені призупинити планову госпіталізацію пацієнтів, планові операції в кількох лікарнях міста», - зазначає Микичак.

Також вона додає, що у місті працюють усі служби оперативного реагування, медична допомога надається усім, хто потребує.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: