Авіарейс Київ-Ужгород відновлять в червні

motor7sich

Авіарейси будуть відновлені з 3 червня і стануть прямими - без посадки у Львові.

Авіарейси Київ-Ужгород, які до 10 травня виконувала авіакомпанія Мотор Січ, будуть відновлені з 3 червня і стануть прямими - без посадки у Львові. Про це повідомив голова Закарпатської обласної ради Михайло Рівіс, повідомляє Mukachevo.net.

«Коротко про досягнуті домовленості з компанією Мотор Січ. Польоти з 3 червня три рази на тиждень - понеділок, середа, п'ятниця. За необхідності - збільшення частоти до щоденних. Виліт з Ужгорода о 6:45, повернення з Києва о 20:15. Вартість квитка від 2700 грн», - зазначив Рівіс.

Він також заявив, що йдеться про прямий авіарейс з Ужгорода до Києва і назад, без пересадки у Львові, як було раніше.

Авіарейс Ужгород-Київ також буде синхронізований за графіком з рейсом Київ-Одеса.

Обговорюється і модель компенсації компанії Мотор Січ можливих збитків через нерентабельність рейсів.

«Після жвавої ділової дискусії, було вирішено це питання обговорити на 15-й сесії облради, де знайти механізм фінансової підтримки авіарейсу за маршрутом Ужгород-Київ у зручний для потенційних пасажирів час, і збільшення періодичності їх виконання, орієнтуючись на графік виконання рейсів 2016 року. Через місяць - проаналізувати стан справ, в тому числі фінансову складову, і прийняти оптимальне рішення. На переконання учасників зустрічі, висновки сприятимуть взаємовигідному довгостроковому співробітництву», - заявили в Закарпатскій обласній раді за підсумками зустрічі з представниками Мотор Січ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: