Фонтан в центрі Самбора відновлять за 4,5 мільйона

111-1
фото: Варіанти

Комунальне підприємство «Об’єднане» 10 травня підписало договір з ТОВ «Вельт Капітал» на реконструкцію фонтану на площі Ринок в Самборі за 4,5 мільйона гривень.

Про це стало відомо з сайту електронних закупівель Prozorro, пишуть «Наші гроші. Львів».

Згідно з угодою, підрядник реконструює резервуар фонтану, встановить відповідні водопроводи та каналізацію. Також зробить освітлення та благоустрій території.

З тендерної документації відомо, що реконструкцію планують завершити до кінця 2019 року. ТОВ «Вельт Капітал» отримає 60 тис. грн прибутку, а на зарплати працівникам піде 226 тис. грн.

Майбутня реставрація фонтану не викликає захоплення частини мешканців Самбору. Як повідомив сайт «Львівська мануфактура новин», 10 травня декілька мешканців Самбора протестували проти реставрації. Вони ходили по пішохідному переході з плакатами «Самбір – суцільне бездоріжжя» та «Гамар, продай Тойоту, купи асфальт». Акція тривала приблизно годину.

Львівська фірма «Вельт Капітал» працює на ринку з 2016 року. Власницею та водночас керівником компанії є львів’янка Тетяна Павленко. Протягом 2018-2019 років підприємство «Вельт Капітал» отримало замовлень на 605 млн грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: