Геращенко йде з «мінської групи»

36529831314_0c7020e712_k_id32411_650x410_17_650x410_1_650x410

Геращенко звільняється з посади представника в гуманітарній підгрупі в Мінську. 

Перший віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко написала заяву про звільнення з посади уповноваженого президента України з мирного врегулювання та представника України в гуманітарній підгрупі в Мінську. Про це передає РБК-Україна.

«Зараз йдуть дебати про перезавантаження мінських груп. Я хочу проінформувати вас, що я сьогодні написала заяву як уповноважений президента Петра Порошенка з мирного врегулювання ситуації на Донбасі і представник України в гуманітарній підгрупі з проханням звільнити мене від цих посад. Я подякувала президенту Порошенку за цю високу честь працювати в його команді», - заявила Геращенко.

При цьому вона запевнила, що буде допомагати новій владі сприяти вирішенню тих питань, які будуть стояти в форматі мінських груп.

«Ми залишаємося відкритими для нової влади для того, щоб сприяти вирішенню тих питань, які будуть стояти в форматі мінських груп. Але очевидно, що повинно відбутися перезавантаження», - додала вона.

Нагадаємо, 17 червня 2014 року указом президента України Петра Порошенка Геращенко була призначена уповноваженим президентаУкраїни щодо мирного врегулювання конфлікту на Донбасі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: