Потенційний переможець із Нідерландів та другий шанс Росії: які учасники виступатимуть у другому півфіналі Євробачення 2019

eurovision-song-contest-2019-696x391

Сьогодні, 16 травня, у Тель-Авіві відбудеться другий півфінал міжнародного співочого конкурсу “Євробачення 2019”.

Шоу пройде на сцені одного з павільйонів ізраїльського виставкового центру Expo Tel Aviv. Відтак, сьогодні 18 країн-учасників виборюватимуть своє місце у фіналі конкурсу.

Нагадаємо, що фінал Євробачення відбудеться 18 травня. Жителі України не зможуть голосувати за учасників пісенного конкурсу Євробачення 2019, позаяк наша країна цьогоріч не бере в ньому участь. Втім, дивитись пряму трансляцію конкурсу українці матимуть змогу на каналі UA: Перший, де традиційно коментатором буде Тимур Мірошниченко. Крім того, другий півфінал Євробачення 2019 можна буде також дивитися на телеканалі СТБ, трансляцію проведе відомий телеведучий Сергій Притула.

Вірменія

Srbuk - Walking Out 

Представницею конкурсу "Євробачення" в цьому році від Вірменії стала Србук (Сбруї Сргсян), 24-річна поп-співачка та авторка пісень. На конкурсі вона виконає англомовну композицію "Walking Out". Сбруї добре відома і в Україні, оскільки минулого року брала участь у вокальному проекті "Голос країни-8" та була у команді Потапа, однак перемогу здобути дівчині не вдалося. Сьогодні вона - одна з найбільших зірок Вірменії.

Ірландія

Sarah McTernan - 22

25-річна Сара МакТернан представлятиме Ірландію на "Євробаченні-2019" з піснею "22". Співачка та авторка пісень, вона посіла третє місце у четвертому сезоні "Голосу Ірландії" 2015 року. МакТернан грає на традиційній скрипці, гітарі, гавайській гітарі, фортепіано та свистку.

Молдова

Anna Odobescu - Stay

Анна Одобеску представлятиме Молдову на конкурсі "Євробачення 2019" у Тель-Авіві з піснею "Stay". Вокальний і художній талант 28-річної співачки виявився ще в ранньому дитинстві, коли вона втратила свого батька та знайшла розраду в музиці.

Швейцарія

Luca Hänni - She Got Me

Лука Ханни - учасник конкурсу "Євробачення-2019" від Швейцарії. 24-річний співак, музична кар'єра якого почалася 2012 року, виконає на сцені Тель-Авіву запальну пісню "She Got Me". Коли йому було всього 17 років, він виграв німецьку версію "Pop Idol " та став наймолодшим переможцем в історії.

Латвія

Carousel - That night

Carousel - це латвійський інді-поп-гурт з Риги, заснований 2015 року. Вони представлятимуть Латвію на конкурсі "Євробачення-2019" в Тель-Авіві з піснею про кохання "That Night".

Румунія

Ester Peony - On a Sunday

Представницею Румунії на "Євробаченні- 2019" стала 25-річна Естер Александра Крецу, відома як Естер Піон. На сцені Тель-Авіву дівчина виконає пісню "On a Sunday". Естер - румунська співачка і автор пісень, яка виявила свою пристрасть до музики ще в дитинстві, коли вона жила зі своєю сім'єю в Монреалі, Канада.

Данія

Leonora - Love is Forever

Учасниця конкурсу "Євробачення-2019" від Данії - Леонора - виступить в Тель-Авіві з піснею "Love is Forever". 20-річна дівчина має багато талантів. Як фігуристка, вона виграла чемпіонат Данії тричі і брала участь в юнацькому чемпіонаті світу з фігурного катання.

Швеція

John Lundik - Too late for love

Автор пісень Джон Лундвік став великим проривом, як співак, минулого року, а вже цьогоріч Джон зумів своєю пісню "Too Late For Love" здобути величезний успіх, через що і був обраний на конкурс "Євробачення-2019".

Австрія

PÆNDA - Limits

Cпівачка, авторка пісень і продюсер PÆNDA представить Австрію на конкурсі пісні "Євробачення-2019" з баладою "Limits". Пісня розповідає про те, як вона вийшла за всі межі в своєму завзятті і пристрасті до музики до повного виснаження.

Хорватія

Roko - The dream

У цьому році представник конкурсу "Євробачення" від Хорватії - 19-річний співак Роко. Хлопець, який виконає ліричну композицію "The Dream", почав свою музичну кар'єру в ранньому віці, і, крім співу, він грає на піаніно з 7 років. Протягом кількох останніх років він брав участь у різноманітних національних та міжнародних фестивалях і музичних реаліті-шоу.

Мальта

Michela - Chameleon 

18-річна співачка Мікела виступить від Мальти на конкурсі "Євробачення-2019" у Тель-Авіві з піснею "Chameleon". Її потужний голос описується багатьма як той, що запам'ятовується та захоплюює дух. Вона співає у широкому спектрі жанрів, від поп і кантрі до соулу.

Литва

Jurij Veklenko - Run with the lions

Юрій Векленко, представник Литви на "Євробаченні-2019", є відомим литовським поп-музикантом. Він став відомим під час своєї успішної участі в декількох телевізійних вокальних шоу та перемоги в популярному телешоу "Ми - одна кров". Він виконає композицію "Run With The Lions" у Тель-Авіві.

Росія

Sergey Lazarev - Scream

Сергій Лазарєв повертається на "Євробачення", та цьогоріч вдруге представлятиме Росію. Він вже представляв країну у конкурсі 2016 року, де посів третю сходинку. Тоді із піснею "1944" тріумфально перемогла Джамала. Цьогоріч музикант виступатиме з піснею "Scream".

Албанія

Jonida Maliqi - Ktheju tokes

Джоніда Малікі представлятиме цьогоріч Албанію на "Євробаченні" з піснею "Ktheju tokës". Співачка вже виграла багато призів і нагород, зокрема посіла перше місце на кількох національних дитячих фестивалях в Албанії.

Норвегія

KeiiNO - Spirit in the sky

Гурт KEiiNO - пердставники від новегії на конкурсі "Євробачення-2019". Гурт у свїх піснях поєднує електронний поп з нордичними народними мелодіями і джойком, традиційною формою пісні народу саамі. Тріо було сформовано 2018 року. До нього входить відомим співак і автор пісень Том Хьюго, саамський репер Фред Бульо і співачка Олександра Ротан. Гурт виконає композицію "Spirit in the Sky" в Тель-Авіві.

Нідерланди

Duncan Laurence - Arcade

Дункан Лоуренс представлятиме Нідерланди на конкурсі "Євробачення-2019" з піснею "Arcade". Варто зауважити, що саме Дункан є фаворитом букмекерів, і саме йому пророкують перемогу у конкурсі. Пісня, з якою Лоуренс виступить на Євробаченні, була написана під час його навчання в рок-академії.

Північна Македонія

Tamara Todevska - Proud

Тамара Тодевска - одна з провідних і найбільш продаваних співачок Північної Македонії. Виконавиця зросла в сім'ї музикантів та вперше почала виступати у віці 6-ти років. Наразі вона представлятиме свою країну на конкурсі "Євробачення-2019"з піснею "Proud".

Азербайджан

Chingiz - Truth

Виконавець Чингіз з піснею "Truth" представить Азербайджан на конкурсі "Євробачення" цьогріч. Він народився в Москві і переїхав до маленького міста у Азербайджані у віці 6 років. Він навчився грі на гітарі і почав складати свої власні пісні, будучи ще маленьким хлопчиком.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: