Турчинов подав у відставку

5A16B586-952A-4BC5-80E9-58278EC063FA_w1023_r1_s

Секретар Ради нацбезпеки і оборони України Олександр Турчинов подав у відставку.

Заяву Турчинова про відставку оприлюднила у Facebook нардеп від Народного фронту, заступник секретаря РНБО Вікторія Сюмар, передає Еспресо.TV

"У зв'язку із припиненням повноважень Президента України, який призначав мене на посаду, прошу розглянути питання щодо припинення відповідно до законодавства моїх повноважень як Секретаря Ради національної безпеки і оборони України. Враховуючи продовження збройної агресії Російської Федерації проти України, готовий безпосередньо на військовій службі у будь-якому військовому підрозділі або військовому формуванні і надалі захищати нашу країну", - написав Турчинов у заяві про відставку.

Сюмар також назвала Турчинова "одним зі стовпів української державності".

"Він той, в кого я мала честь вчитися... Той, хто в неймовірних умовах втримав країну в 2014. Хто був в основі нової української армії. Хто створив вперше в історії країни новітню високотехнологічну зброю, необхідну в умовах війни з ядерною державою. І він той, кого можна вважати одним зі стовпів української державності. Такі не йдуть. Бо не посади важливі, а особистості. Він - Особистість. Такі лишаються. В історії точно", - написала Сюмар.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: