У мерії Львова вирішили, кому дадуть пільгові кредити на придбання житла

dsc2000-8618b0983184622d6d3fbeb066aa0ee1

Виконавчий комітет ЛМР затвердив список кандидатів на отримання у 2019 році пільгових довготермінових кредитів на будівництво (реконструкцію) і придбання житла за рахунок коштів міського бюджету, передає кореспондент Дивись.info.

Виконавчий комітет ЛМР затвердив список кандидатів на отримання у 2019 році пільгових довготермінових кредитів на будівництво (реконструкцію) і придбання житла за рахунок коштів міського бюджету.

Про це передає кореспондент Дивись.info.

Як розповіла директорка департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Ірина Маруняк, до переліку кандидатів увійшли учасники АТО, багатодітні сім’ї, науковці, також спортсмени, сім’ї, де є особи з інвалідністю, діти з інвалідністю, одинокі матері. Загалом 29 осіб.

«На придбання житла в цьому році передбачено 12 млн грн. Є список осіб — претендентів.  Ця програма дає можливість взяти кредит на 30 років», — пояснила Ірина Маруняк.

За її словами, йдеться про Програму молодіжного кредитування, якою можуть скористатися молоді сім’ї до 35 років, які перебувають на квартирній черзі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: