У зоні ООС внаслідок обстрілів загинув український військовий, ще один поранений

9cfa238e-cb8b-4cad-878a-20fd4f6bd6ae

16 травня збройні формування Росії 13 разів порушили режим припинення вогню, з них чотири рази – із застосуванням заборонених Мінськими угодами мінометів калібрів 120 і 82 мм.

Про це повідомляє прес-центр Операції обєднаних сил.

Внаслідок обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув, ще один отримав поранення. За даними розвідки Об'єднаних сил, 16 травня одного окупанта було знищено, чотирьох – поранено.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник 11 разів обстріляв позиції Об'єднаних сил: з мінометів, протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – поблизу Водяного; з мінометів – біля Опитного; тричі з мінометів, станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – біля Новотроїцького; з озброєння БМП та станкових гранатометів – поблизу Камянки; двічі з гранатометів та великокаліберних кулеметів – біля Павлополя; зі протитанкових гранатометів та стрілецької зброї – поблизу Богданівки; зі стрілецької зброї – в районі Мар'їнки.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" позиції були обстріляні двічі: з мінометів калібру 120 мм – біля Золотого-4; з озброєння БМП та автоматичних станкових гранатометів – поблизу Новозванівки.

Від початку поточної доби ворог з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї один раз обстріляв позиції ООС поблизу Гнутового. Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: