Євробачення-2019: після другого півфіналу представник Росії впав у рейтингу букмекерів

630_360_1536845680-5078

Представник Росії Сергій Лазарєв опустився на 5-ту сходинку, а Люка Хані зі Швейцарії повернувся до п'ятірки фаворитів.

Нагадаємо, що 18 травня у Тель-Авіві відбудеться гранд-фінал Євробачення-2019. Букмекери продовжують робити прогнози і змінюють список фаворитів. Цього разу п'ятірка фаворитів змінилась після виступу учасників у другому півфіналі.

Відтак, на першому місці і надалі залишається представник Нідерландів Дункан Лоренс. На початку березня він очолив рейтинг букмекерів. Оприлюднена Лоренсом 7 березня композиція "Arcade" принесла йому місце в трійці лідерів. А представлення Сергієм Лазарєвим його пісні Scream підняло та остаточно закріпило нідерландця на першому місці в рейтингу букмекерів. До презентації пісні росіянин посідав першу сходинку.

Протягом березня та квітня представник Росії Сергій Лазарєв тримався на другій сходинці, однак після проведення репетицій у Тель-Авіві його місце зайняв учасник від Франції Білал Хассані. Після виступу у другому півфіналі росіянин опинився на 6-й сходинці, але потім піднявся на 5-ту.

Живі виступи вплинули і на колишніх фаворитів італійця Махмуда та гурт Hatari з Ісландії. Вони опустились у рейтингу на 7-е та 8-е місця. Натомість до п'ятірки повернувся представник Швейцарії Люка Хані, який зник з топ-5 на початку травня.

Наразі перша п'ятірка, за версією букмекерів, виглядає так:

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: