Львівські патрульні виявили наркозакладчика і знайшли місця схованок (фото)

60453810_2053981651570263_5742547926756884480_n
Фото: Патрульна поліція Львівської області

Вчора, 17 травня, вдень до львівських патрульних на вулиці Олени Степанівни звернувся небайдужий громадянин і повідомив, що бачив підозрілу особу, яка фотографує у подвір’ях різні місця.

Маючи чіткий опис невідомого інспектори вирушили на пошуки, повідомляють у патрульній поліції Львівської області.

При появі службового автомобіля схожий за описом чоловік рознервувався і в нього почали труситися руки. Поліцейські запитали в нього про ціль його перебування на цій вулиці, однак він нічого не зміг пояснити і хвилювався.

При поверхневій перевірці у нього не знайшли заборонених речовин. А в його телефоні виявили фотографії торців будинків, газони, зазначені адреси.

21-річному мешканцю іншої області повідомили, що виникла підозра, що він займається розповсюдженням заборонених речовин і є наркозакладчиком.

Фото: Патрульна поліція Львівської області

Інспектори встановили місце схованих напередодні закладок, а також квартиру де зберігалися ймовірно заборонені речовини. Патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу Залізничного відділу поліції та управління протидії наркозлочинності ГУНП у Львівській області (далі УПН).

На вулиці Золотій спільно з іншими службами та експертами в присутності понятих вилучили 10 закладок ймовірно з марихуаною та 4 - зі схожою на синтетичний наркотик солі речовиною. Отримавши завдяки працівникам УПН та слідчим відділку поліції дозвіл на обшук квартирі, там виявили 104 пакети із застібкою zip-lock з ймовірно з наркотиком PVP(солі). Усі речовини вилучили на екпертизу.

Тепер чоловікові загрожує відповідальність за ч.2 ст.307 ККУ (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: