На Львівщині прикордонники затримали шістьох нелегалів (фото)

news_20190519_092722_1558247242
Фото: Держприкордонслужба України

Упродовж доби прикордонники Львівського та Мостиського загонів затримали чотирьох громадян Туреччини та двох Іраку.

Так, учора в рамках заходів «Мігрант» біля українсько-польського кордону військовослужбовці Держприкордонслужби та Національної поліції затримали чотирьох порушників, повідомили в неділю, 19 травня, в Держприкордонслужбі України.

На околиці с. Нагачів прикордонники відділення «Грушів» Львівського загону, співробітники оперативних підрозділів Держприкордонслужби та Нацполіції неподалік держрубежу зупинили автомобіль «Ланос», яким їхали 4  громадянина Туреччини. Під час бесіди прикордонники з’ясували, що чоловіки прибули в Україну як туристи, проте пояснити мету свого перебування в контрольованому прикордонному районі не змогли. Іноземців, які мали із собою документи, доставлено до прикордонного підрозділу для з’ясування обставин правопорушення та притягнення до відповідальності. Згодом прикордонники встановили, що турки мали намір незаконно потрапити до країн Євросоюзу.

Фото: Держприкордонслужба України

Крім того, сьогодні о п’ятій годині ранку, група реагування від відділу «Шегині» з допомогою службового собаки за 200 метрів до лінії державного кордону затримала 2 громадян Іраку. Інформацію про знаходження в населеному пункті двох іноземців прикордонникам Мостиського загону надав мешканець прикордоння.

Наразі іракці утримуються в ПТТ загону. Згодом їх буде притягнуто до відповідальності за ч.2 ст. 204-1 КУпАП.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: