Львів'ян запрошують на ІІ Музейний фестиваль «Свято в Президентському саду»

__1558360569_613x473.96907216495_3_0

У неділю, 26 травня 2019 року, з 12 до 18 год. усіх львів’ян та гостей міста запрошують відвідати ІІ Музейний фестиваль «Свято в Президентському саду», який відбудеться на садибі Львівського дому Грушевських (вул. І.Франка, 154).

У ЛОДА повідомляють, що присвячено фестиваль 20-річчю яблуневого саду, що був висаджений в травні 1999 року президентами країн Центральної Європи під час Саміту у Львові.

Родзинка цьогорічного фестивалю – презентація різними музеями з усієї України своєї сувенірної продукції, видань, майстер-класів, інтерактивних заходів. Мета цієї «родзинки» – можливість ознайомити львів’ян та гостей міста із музейними напрацюваннями, а також запізнати цікаві музеї України не виїжджаючи за межі Львова.

Свої видання та майстер-класи представлять музеї Києва, Львова, Бережан, Переяслава, Сум, Івано-Франківська та інших міст України.

Окрім того, впродовж дня на гостей чекають майстри народної творчості: Марія Іванишин, Степан Помфюк, Віра Олеш, Надія Гнат, Оксана Мартинович та Дмитро Каганюк, Ірина Шевчик, Марта Новицька, Марія Янко та інші.

Також відбудуться: ярмаркові забави, лицарські бої, виставки живопису, іконопису, вишивки, виробів з бісеру, книжкові виставки, майстер-класи з гончарства, соломоплетіння, витинанки, виготовлення ляльки-мотанки та зернових кораликів, хусткування та багато іншого.

Під час фестивалю можна буде насолодитися виступами етногуртів «Родовід», «Ойкумена», «Світлиця», фольклорні колективи та львівські естрадні виконавці: «МедОркерстра», Настя Ільків.

Вхід на фестиваль безкоштовний.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: